Toshiba Quantum Key Distribution

Toshiba Quantum Technology

Quantum Secure Communications

Toshibina vizija je, da bi komunikacije po svetu zaščitila pred napredkom v računalništvu in matematiki. V času ko se zaradi tehnološkega napredka podatki skoraj nenehno širijo, potreba po varnem prenašanju občutljivih podatkov še nikoli ni bila tako pomembna.

Več o tem

Toshibin energetski oddelek

Napredek na področju energetike

Z leti pridobljena strokovna znanja uporabljamo za razvijanje uporabnih tehnologij za nepogrešljive sisteme.

Toshiba z delovanjem na področju obnovljive vodikove energije, distribucijskih sistemov naslednje generacije ter termalne, hidroelektrične in jedrske energije prispeva k ustvarjanju energetskega omrežja, ki bogati kakovost življenj ljudi po vsem svetu.

Več o tem
Toshiba Energy
Toshiba Semiconductors & Storage

Toshibin polprevodniki & oddelek za pomnilniške naprave

Solutions & Components

Toshiba evropskim podjetjem zagotavlja raznolik izbor inovativnih trdih diskov (HDD) ter polprevodniških rešitev za uporabo v avtomobilski panogi, industriji, internetu stvari, krmilnih enotah, telekomunikacijah, omrežjih, potrošniškem blagu in beli tehniki.

Obsežen portfelj podjetja vključuje integrirana brezžična vezja, močnostne polprevodniške elemente, mikrokrmilnike, optične polprevodniške elemente, standardne izdelke za določen namen (ASSP) ter diskretne komponente, vse od diod do logičnih integriranih vezij.

Več o tem

Toshibin oddelek za infrastrukturo

Preizkus časa

Z rešitvami za javno infrastrukturo, zgradbe in objekte ter industrijske sisteme stremimo k vzpostavitvi trajnostne družbe, ki je varna in zanesljiva.

Med glavnimi dosežki na teh področjih so energetsko varčni in okolju prijazni sistemi ter rešitve za kritične vidike globalne infrastrukture. Sem spadajo sistemi za oskrbo z vodo, kanalizacijski sistemi, avtocestni, motorni in železniški sistemi ter sistemi za klimatizacijo in osvetlitev.

Več o tem
Toshiba Infrastructure
Toshiba Digital Solutions

Toshiba Digital Solutions

Soustvarjanje novih poslovnih dejavnosti in vrednot

Internet stvari s povezovanjem različnih stvari v splet ustvarja številne nove poslovne dejavnosti, ki uporabljajo ogromne količine zbranih podatkov. V sodelovanju s strankami in družbo ustvarjamo nove poslovne dejavnosti in vrednote, ki presegajo meje podjetij, industrije in regij.

Več o tem

Dynabook has recalled certain AC Adapters sold with Toshiba branded laptops (and as separate accessories). For information regarding the AC adapter recall, please visit the Dynabook support page: https://de.dynabook.com/productnotes. Dynabook purchased the Toshiba laptop business in 2018 and manages all related product inquiries and support.