* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

DOSTOP DO VSEGA ZA VSE

Toshibo kot podjetje vodi nepopustljiva želja po nenehnem izboljševanju svojih izdelkov, s čimer postaja življenje njenih strank vedno bolj preprosto in polno zadovoljstva. Mi nikoli ne počivamo na svojih lovorikah. Tako ste na primer ob izdaji prenosnika, v katerega smo zapakirali najnovejše posodobitve, lahko prepričani, da smo se že poglobili v novo generacijo tehnologij in tudi že v tiste, ki sledijo slednjim.

To načelo velja za vse, kar ustvari Toshiba – še najbolj za to spletno mesto. Povsem smo se predali želji, da ustvarimo dostopno izkušnjo za vse njene uporabnike ne glede na omejitve, ki jih prinaša invalidnost ali starost. Zato je naše delo nenehen razvoj s tehničnimi izboljšavami, še posebej glede pripomočkov za osebe s posebnimi potrebami.

Naše spletno mesto je načrtovano tako, da omogoča združljivost z dodatnimi programi, ki jih uvajajo številni uporabniki spleta, in da ponuja celovito uporabniško izkušnjo. Trenutno smo se lotili številnih izboljšav spletnega mesta in še naprej bomo stremeli k izboljšanju celotne naše prisotnosti v spletu.

Zagotovili smo, da je naše spletno neodvisno od naprav, kar pomeni, da ga je mogoče upravljati s tipkovnico in/ali miško ter dodatnimi napravami, ki omogočajo podobne funkcionalnosti.

Želeli smo zagotoviti preprosto branje, zato uporabniki našega spletnega mesta lahko prilagodijo velikost besedila v skladu s svojimi željami, poleg tega smo omogočili, takšen kontrast sijaja barv med ozadjem in ospredjem, ki je v okviru uveljavljenih meja, kar omogoča izboljšano čitljivost.

Barva ni edini način poudarjanja funkcij in tudi nismo uporabili nobene vsebine z učinkom hitrega utripanja ali bliskanja, ki lahko moti ali spremeni pomen.

Pripeli smo nadomestno vsebino, kjer je bilo to primerno, da bi prikazali slike, kar omogoča obiskovalcem, ki jih ne vidijo, pridobitev razlage predmeta in konteksta. V nekaterih primerih bomo uporabili tehnike prikaza, ki niso dostopne, vendar bomo vedno poskušali ponuditi nadomestne čitljive strani in oblike zapisa.

Naša nemirna kultura nam narekuje, da nadaljujemo z izboljšavami našega spletnega mesta in ga spremenimo v dostopno izkušnjo za vse uporabnike.